Beoordelingen

9,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,7
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,3

Beoordelingen

    Karina
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    20 september 2016

    Voor een aantal dagen een prima uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de buurt.

    De B&B is aan een drukke weg gevestigd. Daardoor redelijk veel verkeerslawaai. Goed hoorbaar met de ramen op ventilatie stand, maar alle ramen dicht, en met airco aan is het prima te doen.
    De vriendelijke ontvangst door de eigenaar en de dame die het appartement schoon houdt. Prima ligging t.a.v. de bezienswaardigheden in de buurt. Eenvoudig maar prima ontbijt met door de eigenaar zelf gemaakte producten.
    Enid
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 september 2016

    Prima centrale ligging, vriendelijk

    Enig geluid van verkeer, maar met raam dicht of oordopjes in heerlijk geslapen. En waar in Italië hoor je geen geluid van buiten?
    Heerlijke koffie, vers fruit uit de tuin, centrale ligging voor bezoek naar Vesuvius, oudheden en Napels. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Lekker zitje buiten om 's avonds nog even met een wijntje je dag door te nemen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, een aanrader.
    Cockie
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 mei 2016
    Aan een lawaaiïge weg.
    Zalig ontbijt. Leuk terras.
    Marianne
    at

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 april 2018

    Extraordinary oasis on Vesuvio!

    What a great experience! Everything, from the check - in to goodbye, was of extraordinary hospidality. Just imagine - an oasis with paradise garden, new, clean, beautiful, quiet - what a surprise in loud and big Napoli! You will have direct sight of Vesusvio from the garden, do as we did - lean back and enjoy looking at it. The hosts are so very nice, thank you so much, we are looking forward to see you again!
    Brian
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 mei 2017

    Haven from the hustle & bustle

    There were very few eating places nearby - we only went to places in Ercolano centre. A car was essential. Driving in the region in general is not for the faint-hearted or hesitant...
    Friendly & warm welcome on arrival and personal attention every day. Lovely breakfasts with home grown fresh fruit & home-made cakes. Comfortable, clean room with good facilities. A lovely place to stay and Vesuvius & it's national park within easy reach by car. Also easy to get to Herculaneum & Pompei.
    Rodrigo
    cz

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nataša
    si

    Beoordelingsscore

    7,5
    20 september 2016
    We stayed in a room with a smaller bed which was ok but it was on the groudn floor and had no view and poor mobile signal. The bus stop is really close but the bus cicrulates every 90 min and doesn't have a timetable.
    The owner was very friendly. We got a free bowl of delicious fruit from his garden. He spoke the basics of english which was enough.The wifi worked only on the groud floor. Good and secure parking for the car.
    Alexandra
    ro

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 juli 2016
    -Great house&yard overlooking Mt.Vesuvius (one of a kind view for your morning coffee) -Loved the hosts, they were very friendly and warm, when we left it almost felt we left family behind
    Scott
    us

    Beoordelingsscore

    10
    23 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Giuseppe
    de

    Beoordelingsscore

    7,1
    8 juni 2016
    Great starting point for trips to the beautiful Vesuvio and to the Ercolano ruins, nice rooms and good owners
    ilario
    it

    Beoordelingsscore

    10
    23 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.